Locatie informatie

Perron 8 Locatie

Flexplek Weert is gevestigd in het gebouw van Perron 8 en eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Aan de achterzijde vind je gratis parkeerplaatsen.
Adresgegevens:
Flexplek Weert
Parallelweg 168
6001 HM Weert

Met de auto

Vanaf de A2 vanuit Eindhoven: Verlaat de A2 bij afslag Weert-Noord. Sla onder aan de afrit rechtsaf. Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf. Sla aan het einde van de straat rechtsaf en neem dan de tweede straat links. Je bevindt je op de Parallelweg. Flexplek Weert (Perron 8) vind je 150 meter verderop aan de linkerkant. De ingang ligt links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).

Vanaf de A2 vanuit Maastricht: Verlaat de A2 bij afslag Weert-Noord. Sla onder aan de afrit rechtsaf. Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf. Sla aan het einde van de straat rechtsaf en neem dan de tweede straat links. Je bevindt je op de Parallelweg. Flexplek Weert (Perron 8) vind je 150 meter verderop aan de linkerkant. De ingang ligt links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).

Klik hier voor een routebeschrijving.

Met de trein

Bij het verlaten van het station in Weert blijf je parallel aan het spoor lopen. Je bevindt je op de Parallelweg. Blijf doorlopen totdat je aan de rechterkant Perron 8 ziet liggen. De ingang vind je links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).


Grotere kaart weergeven