Locatie informatie

Perron 8 Locatie

Perron 8 ligt op loopafstand 600 meter van het centraal station, U kunt er gratis parkeren, het bestemmingsplan bied ruime mogelijkheden, bijna alle ruimtes bevinden zich op de begane grond.

Het pand is rolstoel vriendelijk en beschikt over een invalide WC.

Een van onze huurders runt er een restaurant en eigen bakkerij met ruime openingstijden waar eenieder gebruik van kan maken.

Voor wie even een rustmoment of een sigaret wil roken ligt centraal in het pand is een grote Japanse binnentuin met vijver en waterpartijen.

Adresgegevens:
Perron 8
Parallelweg 168
6001 HM Weert

Met de auto

Vanaf de A2 vanuit Eindhoven: Verlaat de A2 bij afslag Weert-Noord. Sla onder aan de afrit rechtsaf. Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf. Sla aan het einde van de straat rechtsaf en neem dan de tweede straat links. Je bevindt je op de Parallelweg. Flexplek Weert (Perron 8) vind je 150 meter verderop aan de linkerkant. De ingang ligt links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).

Vanaf de A2 vanuit Maastricht: Verlaat de A2 bij afslag Weert-Noord. Sla onder aan de afrit rechtsaf. Ga bij de eerstvolgende rotonde rechtsaf. Vervolgens bij de tweede rotonde linksaf. Sla aan het einde van de straat rechtsaf en neem dan de tweede straat links. Je bevindt je op de Parallelweg. Flexplek Weert (Perron 8) vind je 150 meter verderop aan de linkerkant. De ingang ligt links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).

Klik hier voor een routebeschrijving.

Met de trein

Bij het verlaten van het station in Weert blijf je parallel aan het spoor lopen. Je bevindt je op de Parallelweg. Blijf doorlopen totdat je aan de rechterkant Perron 8 ziet liggen. De ingang vind je links van Jacobs Accountants (staat groot op het pand).


Grotere kaart weergeven