Waarom Flexwerken bij Perron 8?

Flexwerken bij Perron 8 is werken in een inspirerende omgeving met diverse disciplines. Een plek waar je makkelijk kunt samenwerken en netwerken, met een veelvoud aan expertise binnen handbereik.

Service

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je een flexwerkplek nodig voor de volgende dag? Bel of mail ons en we kijken direct wat we kunnen doen. Snel schakelen heet dat.

Centrale ligging

Perron 8 ligt op nog geen vijf minuten lopen van het station. Daarnaast ben je in no time in het centrum van Weert. Handig als je even een broodje wilt halen. Bovendien is er ruimschoots parkeergelegenheid. Kortom: centraal en makkelijk bereikbaar!

Prima prijzen

Onze prijzen voor de huur van een flexwerkplek, flexkantoor of vergaderruimte zijn aantrekkelijk. Heb je een specifieke huurwens? Laat het ons weten, dan maken we een offerte op maat.

Creativiteit

Het barst van de ondernemendheid binnen Perron 8. Het voormalige fabriekspand aan de Parallelweg in Weert is omgetoverd in een verzamelpand voor ondernemers van allerhande disciplines. Heeft dit voor geen meerwaarde? Geen probleem, bij Flexplek Weert kun je je ook prima afzonderen.

Tien Goede Redenen:
  1. Meer kennisuitwisseling
  2. Hogere productiviteit
  3. Vergroten van het netwerk
  4. Goed bereikbaar per OV
  5. Voldoende creativiteit aanwezig
  6. Meer keuzevrijheid
  7. Grote kostenbesparing
  8. Goede faciliteiten voor bijeenkomsten en groepswerk
  9. Mogelijkheid om individueel te werken
  10. Betere balans werk-privé